Referenssit

Alalla jo vuodesta 1981

v 1981 se alkoi, Porin Hotelli- ja Ravintolakoulussa, sekä Rantasipi Yyterissä, Sittemmin työkokemusta kymmenistä hotelleista ja ravintoloista eri osastoilta: tarjoilusta, kokkaamisesta, työnjohdosta ja päällikkyydestä aina 90 luvun taitteeseen saakka. Opiskelua 3 v kotimaassa ja vuosi Sveitsissä antoivat pohjan rautaiselle ammattitaidolle ja kokonaisvaltaiselle näkemykselle alalle. Kansainvälisyys 80 luvun loppupuolella toi mukanaan sujuvan saksan, englannin ja ruotsin kielitaidon. Ranskallakin pärjään arkitilanteissa ja espanja on opiskelussa eläkepäivien varalle. Yritystoimintaa 90 luvun alkupuolelta tähän päivään, mukaan on mahtunut pientä burn outtia ja pari ikävää epäonnistumistakin , mutta kuten Varkaudessa aikoinaan yksi työntekijäni totesi hirveässä krapulassa: "eteenpäin" mennään.  Viimeiset kymmenkunta vuotta olen tehnyt pääosin juhlapalvelua vakioasiakkaille. Nyt työni on 100 % juhlapalvelua niin hienojen juhlien järjestelyä kuin soppatykeillä keittojen  keittelyä ja kaikkea siitä väliltä.  Mottona erinomainen ruoka- ja             -palvelu.