Referenssit

Alalla jo vuodesta 1981

v 1981 se alkoi, Porin Hotelli- ja Ravintolakoulussa, sekä Rantasipi Yyterissä, Sittemmin työkokemusta kymmenistä hotelleista ja ravintoloista eri osastoilta: tarjoilusta, kokkaamisesta, työnjohdosta ja päällikkyydestä aina 90 luvun taitteeseen saakka. Opiskelua 3 v kotimaassa ja vuosi Sveitsissä antoivat pohjan rautaiselle ammattitaidolle ja kokonaisvaltaiselle näkemykselle alalle. Kansainvälisyys 80 luvun loppupuolella toi mukanaan sujuvan saksan, englannin ja ruotsin kielitaidon. Ranskallakin pärjään arkitilanteissa ja espanja on opiskelussa eläkepäivien varalle. Yritystoimintaa 90 luvun alkupuolelta tähän päivään.  Viimeiset kymmenkunta vuotta olen tehnyt pääosin juhlapalvelua. Avasimme 4.1.2021 lounasravintola  Make Kokkaan, Untamonkatu 5 (Mäntylän toimintakeskuksessa Männistössä). Juhlapalveutoiminnot säilyvät entisellään, vain keittiön paikka muuttui.


Vakio asiakkaita mm. Starkki Kuopio, AGCO Suomi, Hankkija ja lukuisat yksityishenkilöt. Cafe Satamassa valmistamme ulkokeitiössä kesäisin Steet Food tyyppistä ruokaa: Salaatteja, burgereita, frittejä ja tietysti paistettuja muikkuja.